Ik ben erg benieuwd naar Uw mening. Daarom hoor ik graag wat U van deze site vindt, of opmerkingen. Met * aangegeven velden moet U verplicht invullen, anders wordt Uw mail niet in behandeling genomen. Maakt U zich niet ongerust, Uw gegevens worden NIET op internet gepubliceerd, en strikt vertrouwelijk behandeld.(puur voor het beantwoorden van Uw bericht) De gegevens die gevraagd worden zijn benodigd om, indien noodzakelijk, met U in contact te kunnen komen.

Het is mogelijk dat het versturen van Uw bericht mislukt. Er zijn meldingen ontvangen van mensen die via dit formulier niets kunnen versturen door een fout na het klikken op 'Versturen'. Er word nog gezocht naar een oplossing voor dit probleem.

Doorgaans probeer ik binnen één week na ontvangst van Uw bericht te antwoorden. Dit lukt echter niet altijd. Hiertoe vraag ik Uw begrip.

Alvast bedankt voor de moeite!

Naam*
E-mail adres*
Woonplaats
Telefoonnr.
Ik vind deze site Geweldig
Goed
Redelijk
Matig
Slecht
Hiernaast heeft U de ruimte om vragen te stellen, tips, suggesties of commentaar te geven.

© 2002 - 2020 Modeltram.NL

Alle op deze site gebruikte foto's, images, files en objecten zijn en blijven eigendom van de respectievelijk eigenaars / makers.

Het is niet toegestaan om de op deze site gebruikte foto's en afbeeldingen zonder toestemming van de respectievelijk eigenaars te kopieren, verspreiden, of gebruiken op wat voor wijze dan ook.
Voor het gebruik van van de foto's of afbeeldingen kunt U contact opnemen met Modeltram.NL